Vyhledávač CZ Facebook EN

ABSOLUTNÍ HIT SEZONY: 3D ZÁVĚSY

Absolutním hitem letošní módní sezony pro Vaše okna jsou 3D závěsy. Jako horkou novinku je před nedávnem poprvé představily luxusní módní firmy, jako je JAB Anstoetz nebo některé špičkové nizozemské firmy.

3D závěsy vytvářejí originální plastický efekt. Z rubové strany je látka hladká a z pohledové strany zvrásněná. Plastičnost materiálu se někdy projevuje jen na určitých místech vzoru a jindy po celé ploše látky. 3D efekt někdy ještě umocňují barvy vzoru nebo například odlesky materiálu. Speciální technologické postupy umožňují rovněž střídání hladkých a zvrásněných ploch. Naprosto nový rozměr pak dostávají 3D látky s klasickými motivy, které působí nesmírně elegantně a moderně. Dá se říci, že 3D závěsy otevřely zcela novou truhlici možností a módní návrháři se nyní předstihují, kdo novou příležitost využije nejlépe.

Už svou podstatou působí 3D závěsy neobyčejně bohatě a naprosto luxusně. Kompaktní, plné a objemné 3D látky připomínají luxusní podšívkované závěsy. O jejich jedinečnosti vypovídá i to, že je v interiéru jako první použily některé nejluxusnější světové hotely a brzy po nich i majitelé honosných rodinných rezidencí. Tyto konkrétní pilířové realizace v minulých dnech představila právě firma JAB Anstoetz, která je na poli bytového textilu považována za jednu z nejluxusnějších firem na světě.

Nyní 3D závěsy dovezla jako jedna z prvních do České republiky i firma Petroš interier.

Závěsy s 3D efektem tak nyní můžete získat ve firemní prodejně Petroš interier, kterou najdete na Zámeckém náměstí (Zámecké ulici) 54 ve Frýdku-Místku. Otevřeno je ve všední dny vždy od 9 do 17 hodin a v sobotu od 8 do 12 hodin.
(Vzorníky látek s 3D efektem však s sebou často vozí na zakázky designér. Proto je lepší si před návštěvou prodejny telefonicky ověřit, jestli jsou vzorníky k dispozici. Číslo do prodejny je 608 479 090 nebo 558 621 810.)

Pokud plánujete návštěvu designéra, můžete jej také požádat, aby s sebou 3D závěsy přivezl k Vám domů. Podrobnosti k návštěvě designéra najdete pod záložkou „designér“ nebo zde: http://www.petros-interier.cz/…signera.html
Ceny látek na 3D závěsy začínají na cenách od 750 korun za běžný metr látky 140centimetro­vé šíře.


TMAVOMODRÉ ZÁVĚSY S 3D EFEKTEM od firmy JAB Anstoetz - objemné a kompaktní, ale přitom i měkké a poddajné.


TYTO LUXUSNÍ 3D ZÁVĚSY od firmy JAB jsou oslňující svou vláčností a saténově hebkými odlesky.


LÁTKÁM S KLASICKÝMI VZORY dodává 3D efekt zcela nový rozměr. Vypadají teď neobyčejně svěže a velmi moderně.