Vyhledávač CZ Facebook EN

NEPŘEHLÉDNĚTE NABÍDKU NOVÝCH ÚVAZŮ NA ZÁVĚSY

Vážení zákazníci,

připravili jsme pro Vás nabídku nových střapcůúvazů na závěsy. Výběr je velice široký. Pro lepší orientaci jsme pro Vás úvazy na závěsy roztřídili do tří kategorií: nejnižší, střední a nejvyšší.

  • V nejvyšší kategorii najdete skutečně překrásné luxusní značkové ozdobyúvazy na závěsy. Jejich vynikající kvalitu a originálnost poznáte už na první pohled.
  • Ve střední kategorii si pak můžete vybrat z velmi exkluzivní kolekce úvazů na závěsy za příznivé ceny. Tyto úvazy na závěsy pocházejí od kvalitního a spolehlivého německého výrobce.
  • Nemusíte se však obávat ani nejnižší kategorie. I zde najdete velmi pěkné kousky, které Vám dobře poslouží a se kterými budete spokojeni.

Úvazy na záclony a závěsy z nejnižší kategorie máme na skladě a můžete si je tedy rovnou vybrat ve firemní prodejně Petroš interier na Zámeckém náměstí (Zámecké ulici) 54 ve Frýdku-Místku. Ostatní ozdoby a úvazy Vám dodáme na objednávku.

Náš tip:

Potěšte své blízké originálním dárkem pro zkrášlení domácnosti. Pěkné úvazy na záclony a závěsy jistě potěší každou paní domu.

Nabídku nových úvazů najdete pod záložkou Produkty – úvazy a ozdoby, nebo pro více informací klikněte zde: http://www.petros-interier.cz/…zy-a-ozdoby/