Vyhledávač CZ Facebook EN

Připravili jsme pro vás žhavou novinku: Exkluzivní kolekci naprosto mimořádných látek vhodných pro římské rolety.

Tyto nádherné, neobyčejně kvalitní a velmi exkluzivní dekorační tkaniny jsme pro vás dovezli od našich prestižních zahraničních dodavatelů. Sestavili jsme z nich naprosto mimořádnou kolekci látek, které jsou svým vzhledem i vlastnostmi předurčeny pro římské roletyjaponské stěny, mohou se však samozřejmě použít i na klasické záclony či závěsy – záleží jen na přání a představě každého zákazníka.

Jsme výhradním dovozcem

Látky, které jsme zařadili do kolekce pro římské rolety, stojí na TOP žebříčku luxusních dekoračních tkanin na nejvyšších příčkách. Vyrábějí je pro nás prestižní špičkoví evropští výrobci. Pro některé z nich je firma Petroš interier výhradním dovozcem pro Českou republiku – tyto látky pak tedy v jiných českých obchodech nedostanete.

Katalog kolekce látek na římské rolety najdete zde: http://www.petros-interier.cz/…mske-rolety/

Touto vybranou TOP kolekcí ovšem naše nabídka látek pro římské rolety zdaleka nekončí. Materiál na římské rolety si můžete vybrat také z dalších kolekcí v naší nepřeberné nabídce záclon a závěsů. Ty látky, které se pro zhotovení římských rolet a japonských posuvných stěn obzvláště hodí, jsou v katalogu produktů označeny poznámkou.

S římskými roletami je to jako s oblečním

V principu se římské rolety dají ušít prakticky z „čehokoliv“, je to ale podobné, jako třeba u oblečení. Když si koupíte na tržnici potištěné tričko z nekvalitního úpletu, po prvním vyprání jej většinou můžete vyhodit (nebo v něm chodit tak nanejvýš do sklepa). Investujete-li ale do značky, tričko můžete nosit velmi, velmi dlouho a vypadat bude pořád hezky. Stejně tak si můžete pořídit římské rolety z laciné látky; nejenže se vám však taková látka brzy okouká, ale s největší pravděpodobností také brzy začne ztrácet tvar i barvu – a zvláště pak po vyprání.

Materiál musí být pevný a nesrážlivý

Právě u římských rolet jsou totiž kladeny enormní nároky na vlastnosti materiálu, ze kterého jsou vyrobeny. Materiál na římské rolety rozhodně nesmí být srážlivý, nesmí však mít ani tendence se natahovat či měnit tvar. Na římské roletě navíc velmi vynikne vzor i samotná kvalita látky. To, co se lehce schová v klasické zácloně či závěsu, na římské roletě naopak vynikne. Právě proto je tak důležitý správný výběr materiálů pro římské rolety.

Římské rolety jsou romantické, a přitom moderní

Římské rolety jsou poslední dobou mezi zákazníky stále populárnější. Řadí se sice mezi rolety, díky svému zpracování neztrácejí ani vzdušnost a romantiku záclony. U římské rolety se látka nenavíjí na tyč, ale skládá se ve vodorovných horizontálních skladech, které jsou od sebe vzdáleny asi dvacet až třicet centimetrů. Římské rolety jsou velice dekorativní a díky lehčím materiálům, ze kterých bývají ušity, také působí jemnějším, přívětivějším i nápaditějším dojmem než klasické rolety.

Prohlédněte si novou kolekci materiálů pro římské rolety – najdete ji zde: http://www.petros-interier.cz/…mske-rolety/