Vyhledávač CZ Facebook EN

STŘEDOVÉ POJÍZDNÉ MAGNETICKÉ JEZDCE – NOVÁ SKVĚLÁ VYCHYTÁVKA K ZÁVĚSŮM

Vážení a milí zákazníci,

máme pro Vás zbrusu novou – drobnou, ale velmi nápaditou vychytávku k závěsům.

Zlobí Vás někdy, že se Vaše závěsy těsně pod garnýží rozevírají nebo je posouvá průvan? Tak od nynějška už Vás to trápit nemusí! Máme pro Vás nové STŘEDOVÉ POJÍZDNÉ MAGNETICKÉ JEZDCE. Hodí se téměř do všech technických garnýží z naší nabídky (kromě elektrických) a hodí se jak pro běžné jezdce, tak i pro jezdce na Wave systém.

Jak to funguje?

Dva středoví jezdci se nasadí na drobné pojízdné magnety Tyto pojízdné magnety se i s jezdci vsunou do garnýžové kolejnice. Jakmile závěsy zatáhnete, magnety se sepnou a jednotlivé díly závěsů přidrží u sebe. Magnety jsou silné tak akorát, aby závěsy přidržely u sebe, ale zároveň nekladly zbytečně velký odpor. Když pak chcete závěsy opět roztáhnout, magnety při nevelkém tahu povolí.

Pojízdné magenty se nasunují zboku do garnýžové drážky a zvenčí nejsou vidět, takže nenarušují krásný vzhled závěsů.

Jaká je montáž?

Použití pojízdných magnetů je velmi jednoduché: Do pojízdného magnetu se pouze vloží jezdec a to celé se zasune do garnýžové drážky. Na pohodlné nasunutí potřebujete mít zboku garnýže prostor cca 3 cm. Po nasunutí pak už pojízdné magnety nejsou vidět ani ničemu nepřekážejí.

Na co se hodí?

Tento systém je vhodný především pro závěsy. Jemné záclony by se mohly častějším tahem při rozpojování magnetů vytahovat nebo jinak poškozovat.

Kolik stojí?

Cena pojízdných magnetů je velmi příznivá. Jeden pár (2 kusy) těchto magnetů stojí jen 120 korun.

Vážení a milí zákazníci, doufáme, že Vám touto drobnou vychytávkou pomůžeme ještě více zpříjemnit a zkrásnět Vaše dekorace oken. :)

Přijďte si své závěsy vybrat do firemní prodejny Petroš interier, kterou najdete zde:

FIREMNÍ PRODEJNU PETROŠ INTERIER najdete na Zámeckém náměstí 44 ve Frýdku-Místku v centru náměstí.
FIREMNÍ PRODEJNU PETROŠ INTERIER najdete na Zámeckém náměstí 44 ve Frýdku-Místku v centru náměstí.