Vyhledávač CZ Facebook EN

Záclony a závěsy dostaly novou podobu.

Firma Petroš interiér představuje žhavou novinku ve stylu řasení záclon a závěsů – Wave systém.

Anglický výraz wave znamená vlna. Jak už sám název napovídá, pod názvem Wave systém se skrývá dokonalé, pravidelné a perfektně stejnoměrné zvlnění záclony či závěsu. Při použití tohoto systému látka nevytváří sklady, jak tomu bylo až dosud, nýbrž hladké pozvolné vlny – a to po celé své výšce. Záclony a závěsy díky tomu vypadají neustále dokonale upravené, a to nejen bezprostředně po pověšení, ale i při běžném provozu. Záclony a závěsy se i při použití wave systému mohou normálně zatahovat a roztahovat. Tím, že jsou záclony a závěsy beze skladů, dají se také snadněji udržovat a žehlit.

Pravidelné zvlnění záclony či závěsu umožňuje speciální řasící technika: Na horním okraji dekorační látky je našita vyztužující páska, která ovšem není zřasená, jak bývá obvyklé, ale zůstává rovná. Vlny na zácloně jsou vytvořeny pomocí jezdců v garnýži. Ti však nejsou volní, nýbrž jsou mezi sebou spojeni tenkým provázkem, který zaručuje přesné rozestupy. Velikost a množství vln je možné ovlivnit různými roztečemi mezi jezdci.

Pro tento typ řasení záclony či závěsu je vhodné použít hranaté garnýže Square line, ale také i mnoho typů technických garnýží, například typ Terst 7350.

Wave systém osloví zejména ty, kdo touží po dokonalosti a vyznávají čistý a jednoduchý styl.

Ukázku Wave systému firma Petroš interiér poprvé představila na veletrhu Tendence 2009 v soutěži Okno v interiéru, kde s touto novinkou také vyhrála první cenu. Toto ocenění je tím cennější, že hodnotiteli byli samotní návštěvníci veletrhu.

Nechejte si tu nejkrásnější dekoraci pro Vaše okno navrhnout designérem. Pro více informací a objednávku klikněte zde: http://www.petros-interier.cz/…signera.html