Vyhledávač CZ Facebook EN

Praní římské rolety je od nynějška hračkou

Vážení zákazníci, jako jedni z prvních na českém trhu jsme za vás vyřešili nevýhodu, s níž se setkáváme u římských rolet. Touto nevýhodou je poněkud větší časová náročnost při praní římské rolety. Žádejte systém Excluziv easy wash!

Při použití běžného mechanismu, který pro římské rolety nabízí drtivá většina českých firem, je totiž nutné před praním z římské rolety ručně vytáhnout vodící provázky a po vyprání pak následně provázky do římské rolety zase natáhnout. Tento úkon není nijak zvlášť technicky náročný, ale vyžaduje trpělivost a čas – i zkušenému pracovníkovi může zabrat až půl hodiny času na jednu římskou roletu. Představa natahování provázků do rolet v celém domě pak může leckoho od pořízení římské rolety odradit.

Firma Petroš interiér proto přichází jako jedna z prvních firem na českém trhu s převratnou novinkou pro římské rolety: systémem EXCLUZIV EASY WASH s řetízkovým ovládáním a s možností jednoduchého praní.

Systém ovládání EXCLUZIV EASY WASH pro římské rolety se od běžně nabízených mechanismů liší tvarem horního profilu, který je ze spodní strany otevřený. Nejdůležitější vychytávkou na něm je to, že je vybaven patentovanými navíječi. Ty jsou přizpůsobené k velice jednoduchému vypnutí navíjecí šňůrky přímo z horního profilu. Provázek díky tomu při praní může zůstat natažený v římské roletě, tudíž při potřebě praní nemusíme vytahovat provázky z celé římské rolety a po vyprání je pak nemusíme zase pracně navlékat zpět. Tím uspoříme velké množství času.

Praní rolety vybavené tímto novým systémem se tedy v praxi sestává ze strhnutí rolety ze suchého zipu, vycvaknutí jednotlivých provázků z profilu, vyjmutí spodního těžítka z rolety a vyprání. Zpětný postup je pak stejně jednoduchý. Při ručním praní ve vaně se nemusejí vytahovat dokonce ani výztužové tyčky a těžítko.

Prohlédněte si také naši novou kolekci materiálů pro římské rolety zde: http://www.petros-interier.cz/…mske-rolety/