Vyhledávač CZ Facebook EN

PŘINÁŠÍME NOVÉ TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY pro Vánoce 2017

Vážení a milí zákazníci,

pro letošní Vánoce jsme pro Vás připravili spoustu NOVINEK vhodných také jako VÁNOČNÍ DÁRKY. Už od konce listopadu 2017 si je do firemní prodejny Petroš interier můžete přijít vybrat i každou sobotu a neděli.

VYBERTE PRO SVÉ MILÉ VÁNOČNÍ DÁREK.

Může to být například:

  • designové ložní povlečení z egyptské bavlny
  • napínací prostěradla v různých barvách
  • hřejivá hebká deka
  • okouzlující luxusní přírodní bytový parfém bez chemie (v prodejně najdete testery i „živou“ ukázku)
  • italský osobní přírodní parfém bez chemie pro ženy i muže (pouze z přírodních vzácných rostlinných esencí)
  • luxusní přírodní voňavé svíčky bez chemie ve skleněné dóze – s dřevěným i bavlněným knotem (parfémy a svíčky je možné objednat i ve stylové dárkové sadě)
  • krásný dekorační polštář (s náplní i bez, obrovský výběr)
  • půvabné a funkční střapcové úvazy (v mnoha barvách, rozšířili jsme pro Vás jejich výběr)
  • parfémované lněné pytlíčky do prádla nebo parfémové kaučukové karty vhodné do auta, do skříně či do prádla (originální roztomilý menší dáreček například pro kamarádku)
  • dárkový poukaz na zboží a služby (v různých hodnotách)

UDĚLEJTE RADOST I SOBĚ.

Vyberte si například:

  • krásný a vkusný sváteční ubrus
  • přírodní parfémy bez chemie ve spreji na domácí textilie (provoní Vaše závěsy, křesla, koberce i celý byt)
  • nové dekorace oken (záclony, závěsy, římské rolety)
  • elektrické garnýže na dálkové ovládání (zatáhnete závěsy bez vstávání od televize, zapojují se do běžné elektrické zásuvky)

NEBO SE PŘIJĎTE JEN TAK PODÍVAT.

Těšíme se na Vás a rádi Vás v prodejně Petroš interier uvítáme!

OTEVÍRACÍ DOBA VE FIREMNÍ PRODEJNĚ PETROŠ INTERIER PŘES ADVENT A VÁNOCE:

.
VŠEDNÍ DNY:
OTEVŘENO DENNĚ: Pondělí – Pátek od 9 do 17 hodin

VÍKENDY:
Sobota 25. listopadu: OTEVŘENO od 8 do 12 hodin
Neděle 26. listopadu: OTEVŘENO od 8 do 12 hodin

Sobota 2. prosince: OTEVŘENO od 8 do 12 hodin
Neděle 3. prosince: OTEVŘENO od 8 do 12 hodin

Sobota 9. prosince: OTEVŘENO od 8 do 12 hodin
Neděle 10. prosince: OTEVŘENO od 8 do 12 hodin

Sobota 16. prosince: OTEVŘENO od 8 do 12 hodin
Neděle 17. prosince: OTEVŘENO od 8 do 12 hodin

VÁNOČNÍ TÝDEN:
Sobota 23. prosince: ZAVŘENO
Neděle 24. prosince – Štědrý den: ZAVŘENO
Pondělí 25. prosince – 1. svátek vánoční: ZAVŘENO
Úterý 26. prosince – 2. svátek vánoční: ZAVŘENO

Středa 27. prosince – Pátek 29. prosince: OTEVŘENO od 8 do 17 hodin

Sobota 30. prosince: ZAVŘENO
Neděle 31. prosince – Silvestr: ZAVŘENO
Pondělí 1. ledna – Nový rok: ZAVŘENO

Od úterý 2. ledna 2018: OTEVŘENO podle běžné otevírací doby

Milí přátelé a zákazníci, přejeme Vám klidný Advent, krásné a pohodové Vánoce a šťastný vstup do nového roku 2018. Těšíme se na setkání s Vámi ve firemní prodejně Petroš interier.

Prodejnu Petroš interier najdete zde:

FIREMNÍ PRODEJNU PETROŠ INTERIER najdete na Zámeckém náměstí 44 ve Frýdku-Místku v centrální části náměstí.
FIREMNÍ PRODEJNU PETROŠ INTERIER najdete na Zámeckém náměstí 44 ve Frýdku-Místku v centrální části náměstí.
FIREMNÍ PRODEJNU PETROŠ INTERIER poznáte podle této výkladní skříně.
FIREMNÍ PRODEJNU PETROŠ INTERIER poznáte podle této výkladní skříně.

VYBERTE SI DÁRKY PRO SVÉ MILÉ. Mohou to být například:

VYBERTE SI BYTOVÉ PARFÉMY - DIFUZÉRY, které jsou čistě přírodní, bez chemie. Tyto parfémy obsahují silnou 20% koncentraci vzácných rostlinných esencí. Nejen že úžasně a na dlouho provoní celý Váš interiér, ale také krásně vypadají. Skleněné flakony jsou speciálně navrženy pro tyto vůně. Na hrdlo se nasazují ozdobné hlavice, které jsou ručně řemeslně vyrobené ze vzácných dřev, kamenů a přírodních materiálů. Každá vůně má svou vlastní barvu, materiál a svůj vlastní design. Vzlínavé tyčinky jsou vyrobeny z bambusu, můžete si však vybrat i tyčinky z mikrovláken, které jsou vzlínavější a vyvádějí tedy vůni intenzivněji. Takovýto luxusní voňavý dárek udělá radost snad každému.
VYBERTE SI BYTOVÉ PARFÉMY – DIFUZÉRY, které jsou čistě přírodní, bez chemie. Tyto parfémy obsahují silnou 20% koncentraci vzácných rostlinných esencí. Nejen že úžasně a na dlouho provoní celý Váš interiér, ale také krásně vypadají. Skleněné flakony jsou speciálně navrženy pro tyto vůně. Na hrdlo se nasazují ozdobné hlavice, které jsou ručně řemeslně vyrobené ze vzácných dřev, kamenů a přírodních materiálů. Každá vůně má svou vlastní barvu, materiál a svůj vlastní design. Vzlínavé tyčinky jsou vyrobeny z bambusu, můžete si však vybrat i tyčinky z mikrovláken, které jsou vzlínavější a vyvádějí tedy vůni intenzivněji. Takovýto luxusní voňavý dárek udělá radost snad každému.
TAKÉ PŘÍRODNÍ PARFÉMOVÉ SVÍČKY jsou vyrobeny bez chemie. Jsou ve skleněné dóze a mohou mít jeden nebo více knotů podle velikosti svíčky. Knot si můžete vybrat buď bavlněný, nebo dřevěný, který jemně ševelí a praská podobně jako dříví v krbu. Kromě svíček si svou oblíbenou vůni můžete vybrat také například ve formě přírodního bytového parfému v designovém difuzéru s tyčinkami, parfému ve spreji na bytové textilie, osobního parfému pro ženy i muže, v nabídce jsou také parfémované lněné pytlíčky do prádla nebo parfémové kaučukové karty vhodné do auta, do skříně či do prádla. Ideální voňavý dárek pro zklidnění a relaxaci!
TAKÉ PŘÍRODNÍ PARFÉMOVÉ SVÍČKY jsou vyrobeny bez chemie. Jsou ve skleněné dóze a mohou mít jeden nebo více knotů podle velikosti svíčky. Knot si můžete vybrat buď bavlněný, nebo dřevěný, který jemně ševelí a praská podobně jako dříví v krbu. Kromě svíček si svou oblíbenou vůni můžete vybrat také například ve formě přírodního bytového parfému v designovém difuzéru s tyčinkami, parfému ve spreji na bytové textilie, osobního parfému pro ženy i muže, v nabídce jsou také parfémované lněné pytlíčky do prádla nebo parfémové kaučukové karty vhodné do auta, do skříně či do prádla. Ideální voňavý dárek pro zklidnění a relaxaci!
ITALSKÉ PŘÍRODNÍ PARFÉMY BEZ CHEMIE a další výrobky z této řady si můžete vybrat také v luxusních dárkových sadách. Vyberte si však tyto úžasné dárky s lehkým předstihem, protože některé z nich mohou být na objednávku. Testery a zejména pak celou řadu těchto nádherných výrobků však pro Vás máme připraveny v prodejně i k přímému odběru.
ITALSKÉ PŘÍRODNÍ PARFÉMY BEZ CHEMIE a další výrobky z této řady si můžete vybrat také v luxusních dárkových sadách. Vyberte si však tyto úžasné dárky s lehkým předstihem, protože některé z nich mohou být na objednávku. Testery a zejména pak celou řadu těchto nádherných výrobků však pro Vás máme připraveny v prodejně i k přímému odběru.
PARFÉMOVANÉ LNĚNÉ PYTLÍČKY DO PRÁDLA nebo parfémové kaučukové karty vhodné do auta, do skříně či do prádla mohou být roztomilým menším dárečkem například pro kamarádku.
PARFÉMOVANÉ LNĚNÉ PYTLÍČKY DO PRÁDLA nebo parfémové kaučukové karty vhodné do auta, do skříně či do prádla mohou být roztomilým menším dárečkem například pro kamarádku.
HEBKÉ DEKY jsou příjemné, hezké a zahřejí. K dostání jsou v různých dezénech.
HEBKÉ DEKY jsou příjemné, hezké a zahřejí. K dostání jsou v různých dezénech.
LUXUSNÍ DESIGNOVÉ POVLEČENÍ Z EGYPTSKÉ BAVLNY může být velmi krásným a vítaným dárkem.
LUXUSNÍ DESIGNOVÉ POVLEČENÍ Z EGYPTSKÉ BAVLNY může být velmi krásným a vítaným dárkem.
POVLEČENÍ NA POSTELE Z EGYPTSKÉ BAVLNY si můžete vybrat v mnoha vzorech a barvách. V nabídce je i s dětskými motivy.
POVLEČENÍ NA POSTELE Z EGYPTSKÉ BAVLNY si můžete vybrat v mnoha vzorech a barvách. V nabídce je i s dětskými motivy.
LOŽNÍ POVLEČENÍ Z EGYPTSKÉ BAVLNY si můžete vybrat v mnoha vzorech a barvách.
LOŽNÍ POVLEČENÍ Z EGYPTSKÉ BAVLNY si můžete vybrat v mnoha vzorech a barvách.
POVLEČENÍ NA POSTELE za naší nabídky je vyrobeno z té nejlepší egyptské bavlny, na omak je velice měkké a hladké, dobře se udržuje, dá se prát na 60 stupňů, je perfektně zpracováno v německé kvalitě a především skvěle vypadá.
POVLEČENÍ NA POSTELE za naší nabídky je vyrobeno z té nejlepší egyptské bavlny, na omak je velice měkké a hladké, dobře se udržuje, dá se prát na 60 stupňů, je perfektně zpracováno v německé kvalitě a především skvěle vypadá.
LUXUSNÍ LOŽNÍ POVLEČENÍ je zároveň krásný i praktický dárek, který obdarovanému bude přinášet radost po mnoho let. Perfektní kvalita se odráží i na záruce - tato značková ložní povlečení mají záruku na celých 5 let!
LUXUSNÍ LOŽNÍ POVLEČENÍ je zároveň krásný i praktický dárek, který obdarovanému bude přinášet radost po mnoho let. Perfektní kvalita se odráží i na záruce – tato značková ložní povlečení mají záruku na celých 5 let!
 


zpět na články